Izvor:
25.09.2019 u 19:49
0

NJE PERFORMANS NA VERSAĆE REVIJI ODUŠEVIO JE PUBLIKU: Dženifer Lopez zablistala na pisti! (FOTO, VIDEO)

Ovo je definitivno njena godina!

O njenom moćnom perfomansu na Versace reviji i dalje pričaju svi sa Fashion weeka. Ako neka haljina zaslužuje godišnjicu to je čuvena Versace zelena haljina koju je perfektno iznela JLo pre 19 godina. Pogledajte kako je JLo izgledala:

Dženifer Lopez koja niže uspeh za uspehom posebno u ovoj godini, u svoju knjigu ostvarenih želja sigurno će upisati i to što je prošetala na reviji čuvenog modnog brenda “Versaće” kao najtraženiji svetski top model, u najmanju ruku.

Dženifer je koračala pistom kao da iza sebe ima decenije iskustva, što je bilo i za očekivati budući da nema polja na kojem se ne snalazi, gluma, ples, pevanje, pa čak i ples oko šipke koji je fantastično pokazala u ulozi Ramone u najnovijem filmu “Hustlers”, koji je svetlost dana ugledao početkom septembra.

Izvor: Lepota i Zdravlje
Foto: pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter