Izvor:
16.09.2019 u 18:53
0

VEĆ SU OMILJENI: Nezaobilazni aksesoari za kosu za početak jeseni! (FOTO)

Ove sezone na raspolaganju će nam biti veliki izbor kada su aksesoari za kosu u pitanju.

Dizajneri su bili jako maštoviti ove sezone, pa su se tako smenjivali trendovi tokom prethodnih meseci, od ukosnica, preko predimenzioniranih gumica, pa do marama.

Tokom jesenje sezone u trendu će biti rajfovi, ali ne klasični na kakve ste do sada navikli. Ove sezone nosiće se oni ukrašeni biserima, šljokicama i cirkonima.

Ovaj stil vraća u dane detinjstva. Odličan je za one dana kada nam frizura nije idealna. Samo stavite rajf i sva pažnja će biti usmerena na njega, pa niko neće ni primetiti lošu frizuru.

Sjajan je i kada želite stajling da upotpunite i date mu efektnu notu.

Ovako se nose:

Rajfovi sa maramama i pletenicama

Rajfovi ukrašeni svilenim maramama ili pletenicama mogu da se nose uz razne kombinacije. Ovaj detalj je vrlo efektan i sigurno će ga svi primetiti.

Rajf sa biserima

Biseri su modni dodatak koji obožavamo. Bilo da je reč o garderobi, nakitu, torbama, obući ili dodacima za kosu. Mogu da se nose u svečanim situacijama, ali i u opuštenijim varijantama.

Rajf za ležeran stil

Ovakav rajf daje svakoj frizuri romantični pečat. Sa njim ćete izgledati ležerno i ženstveno.

Izvor:cosmopolitan.rs
Foto: Instagram/evvem

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter