Izvor:
15.09.2019 u 16:02
0

OD OVIH PREPARATA ĆETE SE PREPORODITI: Jesenje nijanse koje će zaseniti!

Ako nemate ova četiri preparata, ne bi bilo loše da razmislite o investiranju u barem neki od njih.
Iako nas svake godine ćim zahladni šminkeri podsećaju na šminku u boji vina, ove godine slavi se prirodna lepota. Ovi proizvodi su zapravo sve što vam je potrebno za svež i besprekoran jesenji izgled.

1. Nežno rumenilo sa odsjajem

Spremite intenzivne bronzere do sledećeg leta i zamenite ih suptilnim rumenilima u nežnim nijansama. Odlučite se za one sa laganim odsjajem kako bi vam koža izgledala što svežije i zdravije.

2. Paleta senki za oči u neutralnim bojama

Ove jeseni se umesto boja vina nose neutralni zemljani tonovi sa primesama roze i zlatne boje. Uz ove boje dobićete najprirodniji dnevni izgled, ali ako malo pojačate roze i zlatnu, dobićete sjajan večernji izgled.

3. Korektor sa laganim prekrivanjem

Kako biste izbegle uvlačenje proizvoda u borice i pore, odaberite lagani korektor koji nema snažnu prekrivajuću moć i nadogradite ga po potrebi. On će se bolje stopiti sa vašom kožom i sakriti nepravilnosti na najsuptilniji način.

4. Negujući karmin za usne

Intenzivne sjajeve i matirane karmine ostavite sa strane i pružite svojim usnama odgovarajuću negu, koja im je potrebna u predstojećim hladnim i vetrovitim mesecima, kremastim karminima u hladnim nijansama

Izvor: b92.net
Foto: Arhiva
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter