Izvor:
25.08.2019 u 12:57
0

OBOGATITE GARDEROBER AKTUELNIM TRENDOVIMA: Otkrivamo koji model farmerica će se nositi ove jeseni!

Kvalitetan, udoban, ali i trendi par farmerica, osnov je dobrog outfita, posebno kada su prelazni periodi u pitanju, pa je vreme da se polako pripremite za predstojeću jesen i svoj garderober obogatite aktuelnim trendovima, koji su se na velika vrata vratili pravo iz 80-ih i 90-ih. Ove sezone nosićemo farmerice ravnog kroja, kao i baggy jeans, koji mnogim devojkama stoji savršeno.

Baggy jeans je ove sezone visokog struka, predimenzioniran i baggy u predelu bokova, ispod kojih se nogavice sužavaju. Ovakav model veoma je popularan, a savršeno se kombinuje na chic bluze za puf rukavima i cipele na visoku potpeticu, kako biste iako ležerne izgledale trendi.

Farmerice ravnog kroja, takođe su dubokog struka, jer je ove sezone akcenat definitivno na tanjem struku i raskošnim bokovima, a nogavice se lagano šire do članaka, gde su ravno sečene. I ovaj model, nešto elegantnije bi izgledao na cipele na štiklu, a savršen je u kombinaciji sa oversize sakoima.

Izvor: Lepotaizdravlje.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter