Izvor:
07.05.2016 u 23:32
0

VOLITE MODU: Otkrivamo TOP destinacije za ŠOPING (FOTO)

Ako volite šoping i volite da putujete, ove destinacije jednostavno morate obići.

Kurfurstendam, Berlin

Ovo je bulevar koji je poslednjih godina postao omiljen kako mlađoj, urbanoj populaciji, tako i malo starijima. U njemu ćete pronaći bukvalno sve što poželite, skupo, jeftino, brendirano, nebrendirano… Ako zađete malo u sporedne ulice, naići ćete na male radnje mladih dizajnera i baš tu možete pronaći neki originalni komad garderobe.

Ulica Ginza, Japan

Najpoznatija ulica za šoping u Japanu definitivno je Ginza. Ovde se nalaze brojne robne kuće u kojima možete pronaći brendiranu odeću dizajnera visoke mode, ali i garderobu japanskih dizajnera. Pored luksuznih radnji, u Ginzi se nalaze i radnje sa markama čija cena je pristupačna i prosečnom posetiocu, tako da se u ovoj ulici može naći ponešto za svakog.

Ulica Bond, London

Smeštena u istorijskom jezgru Londona, ova elegantna ulica važi za najekskluzivniju za šoping u prestonici Engleske. Neki od najbogatijih i najuglednijih Britanaca, kada žele da kupe nakit, antikvitete i komade odeće dizajnera visoke mode, dolaze upravo ovde. Takođe, neki od najboljih hotela i restorana u Londonu nalaze se upravo ovde.

Avenija Montenj, Pariz

Šoping u prestonici Francuske mnogo je više od puke kupovine. To je doživljaj koji će upotpuniti sliku ovog glamuroznog grada koji se smatra prestonicom mode i luksuza. Avenija Montenj mesto je gde možete pronaći ultra ekskluzivne radnje kao što su Dior, Valentino, Šanel… Ovde u šopingu uživaju osobe sa dubokim džepom, ali je nezaobilazna stanica i za obične turiste koji žele da osete duh Pariza.

Peta avenija, Njujork

„Velika jabuka“ je grad koji vam nudi mnoge mogućnosti za razgledanje, uživanje u hrani i naravno šoping. Ukoliko se nađete u ovoj fantastičnoj metropoli, nikako nemojte propustiti da obiđete prodavnice na Petoj aveniji u srcu Menhetna. Bilo da vas zanima garderoba, suveniri ili kozmetika, ovo je ulica u kojoj ćete sve to pronaći.

Happytv.rs
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter