Izvor:
21.06.2019 u 18:55
0

NEOČEKIVANI TREND OVOG LETA: Ovu boju nećete izostaviti ovog leta! (FOTO)

Iako je institut za boje Pantone bojom 2019. godine proglasio koralno narandžastu, dizajneri su za ovo leto imali neke druge ideje.

Naime, gotovo sve poznate modne kuće su svoje kolekcije za proleće/leto 2019. obojili u nežnu nijansu zelene, takozvanu "pistachio" zelenu u koju su se zaljubile i modne influenserke pa više nema sumnje da se radi o hit boji sezone.

Ono što ovu nežnu nijansu zelene čini savršenim izborom za leto je činjenica da sjajno naglašava preplanuli ten, a ako je verovati modnim ekspertima s Harper's Bazaara, reč je i o univerzalno laskavoj nijansi.

Osim na odeći, "pistachio" zelena hit je i na modnim dodacima, kupaćim kostimima, ali i mejk apu i na noktima.

A ako ova nijansa zelene ipak nije po vašem ukusu, nećete pogrešiti ni s bilo kojom drugom nijansom te boje, a drugi trend odabir je neonska nijansa koja će takođe biti hit leta.

Izvor:cosmopolitan.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter