Izvor:
21.06.2019 u 18:36
0

NEGA KOŽE PREDSTAVLJA UŽITAK: A ovo će od vaše kože napraviti ČUDO! (FOTO)

Hidrirajte kožu!

Skincare internet zajednica je odavno izdigla kokosovo ulje kao vrhunski beauty preparat iz prirode, ali sada je vreme za novotarije, upoznajte novo francusko ulje šljive, veoma hranljivu supstancu, koja se dobija od koštica šljive. Tako je specijalno jer je prebogato antioksidantima i predstavlja ultimativni anti-age preparat iz prirode.Ulje koštice šljive je bogat izvor antioksidanata, polifenola i masnih kiselina. Ovo ulje je bogato vitaminima A i E, a takodje je nekomedogeno (ne zapušava pore) i hipoalergensko. Dubinski hidrira kožu, štiti je od oštećenja koa uzrokuju slobodnih radikali i pomaže da se reparira postojeća šteta. Konstanta upotreba ovog moćnog ulja daje zdraviju kožu i ujednačen i blistav ten!

Ulje koštice šljive poseduje i protivupalna svojstva koja deluju na stanja kože poput iritacije, naduvenosti, tamnih fleka, podopčnjaka i bora.

Ulje šljive se preporučuje svim tipovima kože. Osobe sa osetljivom kožom(uključujući one sa psorijazom i ekcemom) će uživati u nežnosti koje ono pruža, dok će oni sa zrelom kožom ceniti njegova reparativna i lifting svojstva. Osobe sa suvom kožom će obožavati nivo hidratacije koje ulje koštice šljive pruža. A najbolje od svega – osobe sa masnom kožom ga neće osetiti na koži, koliko je lagano i nemasno.

Izvor:glossy.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter