Izvor:
15.05.2019 u 19:17
0

BIRAJTE ISTE TONOVE: Korisni saveti stručnjaka kako da se nepogrešivo našminkamo!

Kada se odlučujete za svoj savršeni make up look, stalno vam na pameti moraju biti podtonovi, kako ne biste pogrešili pri odabiru idealne nijanse pudera i palete senki, koja će vam pružiti baš one boje koje će dati posebu lepotu vašim očima . Ukoliko želite savršeni make up look, vaše rumenilo i karmin moraju biti u istom podtonu.

Danas nam make up tržište nudi širok asortiman boja kada je šminka u pitanju i samim tim nam otežava izbor. To što nam se ponekad neka boja toliko dopadne na slikama devojaka, koje su na instagramu besprekorno našminkane, nikako ne mora da znači da je to savršena nijansa za nas i da će i nama podjednako dobro stajati.

Stručnjaci nam daju male, ali veoma korisne savete, kako da se uvek, nepogrešivo našminkamo:

Rumenilo i ruž moraju imati isti pod ton!

Što se senki tiče:

Plavim očima najviše odgovaraju smeđe nijanse, kao i metalne, poput bronzane i zlatne.

Braon očima najbolje pristaju bronzani i tonovi u nijansi kafenih boja, dok su zelene oči savršen kontrast sa aktuelnim crvenim tonovima.

Boju ruža i pudera uvek birajte prema boji vašeg tena.

Osobama svetlije puti najbolje će pristajati nude i svetlo ružičasti ruževi, dok će osobama maslinaste puti crveni karmin idealno pristajati, a tamnoputim osobama se toplo preporučuju ruževi u bordo i šljiva nijansama.

Korektor takođe birate prema nijansi pod tona vaše kože i birate nijansu za nijansu svetliju od vašeg pudera, kako biste svom licu dali svojevrstan highlight na centralnom delu.

Proizvode za konture, uvek birajte na osnovu toga, koliko je taman vaš ten, kako ne biste izgledali pretamno.

Ukoliko poslušate ove savete, bićete uvek nepogrešivo našminkane, u skladu sa vašim tenom i crtama lica, uz to, idealnim make up proizvodima, naglasićete sve čari vaše prirodne lepote. Ne zaboravite, ove sezone, manje je uvek više!

Izvor: Lepota i Zdravlje
Foto. Instagram/shimaabeauty

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter