Izvor:
29.04.2019 u 12:58
0

OVO DO SADA NISTE ZNALI: Ove boje ruža će se nositi ovog proleća!

Najnosivije nijanse ruža ovog proleća su:

Narandžasta

Jarke boje su ultimativni trend ovog proleća, pa nije neobično što ih nosimo čak i na usnama. Iako većina žena ima predrasude prema ovoj boji, ako se osmeli da je isproba, ne može ostati ravnodušna prema ovoj jarkoj nijansi na usnama. Ako ipak niste dovoljno odvažne da probate narandžasti ruž, a vi se odlučite za onaj u nešto suptilnijoj, koralnoj nijansi.

Boja mesa

Kako se ove sezone ponovo vraćamo prirodnom make up-u, ruž u neutralnoj boji, približnoj boji usana, svakako je omiljen, ovog proleća. Idealna kombinacija ovog proleća su suptilni ruž u boji mesa i samo tanak sloj sjaja za usne, koji će vašem licu dati prirodan izgled i notu prozračnosti.

Crvena

Klasičan make up ponovo je u modi. Samo malo podloge na licu i ujednačen ten, tanka crta eyelinera i omiljeni crveni ruž, učiniće da u svako doba dana izgledate podjednako glamurozno.

Braon

Braon ruž bio je izrazito popularan 90ih godina, a sada se ponovo vraća u svom punom sjaju. Ova nijansa daje efekat punih usana, a odgovara svakoj boji tena i kose.

Izvor:lepotaizdravlje.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter