Izvor:
06.02.2019 u 13:23
0

KAKO IZGRADITI STIL: Mi vam dajemo tri saveta koji će vam pomoći da uspete u tome!

Nije žena koja ne prati baš svaki modni trend modno neosvešćena, već je dosledna svom stilu. Sopstveni stil baza je za svaki modni trend koji vam se dopadne, ali pitanje je kako ga pravilno izgraditi.

Postoji nekoliko modnih saveta, koji će vam olakšati da oformite i dosledno izgradite svoj stil, koji će vas, pored toga što će vam prijati, učiniti prepoznatljivom.

1. Birajte garderobu koja prati oblik vašeg tela

Bez obzira na to šta je trenutno vodeći trend, ne bi trebalo da odaberete odeću koja vam ne stoji. Vodite se pravilom da ćete lepo izgledati samo u onoj garderobi koja vam je udobna i koja odgovara vašim dimenzijama i pristaje vašoj figuri. Sve dok sebi izgledate lepo i dok se osećate udobno, bićete pune samopouzdanja u onome što nosite, a samopouzdanje je najbolji modni dodatak, koji možete posedovati.

2. Vodite računa o kvalitetu svojih odevnih komada

Postoji nekoliko klasik komada koji bi trebalo da budu vaša investicija, kao što je dobra torba, cipele ili sako, Mnogo je bolje da imate jedan kvalitetan komad koji će svaki outfit učiniti luxuznim, nego nekoliko razaličitih, kojima će ubrzo trebati zamena. Kada sebi obezbedite kvalitetnu modnu bazu, jednostavno ćete se uklopiti u svaki trend uz samo par aktuelnih dodataka.

3. Uzmite u obzir svoj način života

Kada kupujete, kupujte realno. Dakle, birajte one stvari koje znate da ćete nositi i koje su potpuno u skladu sa vašim poslom i načinom života. Trudite se da vaš garderober bude praktičan i pregledan, kako biste uvek mogle da osmislite look za dan koji je pred vama.

Izvor: Lepota i zdravlje
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter