Izvor:
19.01.2019 u 20:34
0

ZAVUCITE SE U KUHINJU I NAPRAVITE LOKNE: Uz pomoć cediljke učinite da vaša kosa zablista u punom sjaju, a evo i kako! (FOTO, VIDEO)

Žene silne novce troše po frizerskim salonima, kupuju raznorazne preparate za negu kose, čine sve da bi se osećale lepo kada se pogledaju u ogledalo.

Ako si i ljubiteljka lokni, a ne voliš viklere ili druge uvijače, ovo je pravi trik za tebe.

Jedna od noćnih mora svake žene jeste frizura. Mnogima neuredna i iskrzala kosa može da upropasti dan. Žene su jednostavno na to osetljive, i tu nema mnogo priče.

Silne novce troše po frizerskim salonima, kupuju raznorazne preparate za negu kose, čine sve da bi se osećale lepo kada se pogledaju u ogledalo.

Međutim, postoje dani kada se nema vremena za frizera, što je nezamislivo, al ipak se dogodi. Tada treba da budeš sama svoj majstor i središ kosu, najbolje što umeš.

Izvor: Glossy
Foto: YouTube

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter