Izvor:
08.05.2018 u 22:02
0

OVAJ TREND OBOŽAVAJU DAME: Evo šta sve treba da znate o veštačkim trepavicama!

Veštačke trepavice, uz iscrtane obrve, gotovo su nezaobilazan trend u šminkanju poslednjih godina. Evo šta treba da znate pre nego što se odlučite za ovu nadogradnju, a cena nije uvek najvažnija.

Oblik trepavica

Oblik trepavica možete birati, a razlika je najčešće u tome da li želite prirodniji izgled ili ne.

Oblik trepavica birajte prema obliku oka.

Malim očima bolje pristaju dugački i ređi modeli. Okruglim očima najbolje će pristajati trepavice koje su duže na spoljnjim delovima, a krupnooke dame treba da biraju guste i velike trepavice.

Devojke s bademastim očima su najsrećnije po ovom pitanju jer njima pristaju svi oblici trepavica.

Tretman pre sastanka Kad nadogradite trepavice, preporučuje se da ne perete lice i da oči ne izlažete vodi 24 sata. Zato je najbolje da na tretman dođete bez šminke, a savetujete se i da ne uvijate svoje trepavice pre tretmana kao i da sedam dana pre tretmana ne koristite vodootpornu maskaru.

Održavanje

Ako želite da vam trepavice traju što duže, morate se brinuti o njima. Najbolje je da ih jednom dnevno očetkate s četkicom sa maskaru.

Izvor: kolektiv.me
Foto: Twitter/LepotaiZdravlje

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter