Izvor:
15.12.2016 u 16:31
0

Recept koji PROVERENO RADI: Evo šta da pijete kako biste izlečili ALERGIJE!

Za lečenje alergija i održavanje usne duplje zdravom postoji jedan jednostavan, jeftin i vekovima star prirodan lek – mućkanje ulja u ustima.

Ajurvedska medicina za ovu metodu tvrdi da pomaže u lečenju mnogih bolesti i uklanjaju brojnih tegoba. Ovo učenje kaže da se na jeziku skupljaju toksini iz raznih delova našeg tela, a mućkanjem ulja u ustima rešavamo se tih toksina i izbacujemo ih iz tela.

Ova metoda će biti od velike pomoći svima koji imaju učestale glavobolje, zubobolju, pate od nesanice i hroničnog umora, bore se s astmom, artritisom, a pomaže i kod crevnih i želučanih oboljenja kao i kod bolesti srca, bubrega i jetre.

Ako imate gore navedene zdravstvene tegobe i želite proveriti deluje li ova metoda, evo što morate učiniti:

Ujutro, na prazan želudac, uzmite kašičicu hladno ceđenog suncokretovog, susamovog ili kokosova ulja i mućkajte u ustima to ulje dvadeset minuta. Nemojte ulje mućkati brzo i agresivno, činite to polako i sasvim laganim pokretima jer ćete jedino tako biti sigurni da je ulje doprlo do svih delova usne šupljine. Ulje nemojte progutati, nego ga nakon 20-ak minuta ispljunite.

Ako je tečnost koju ste ispljunuli sasvim bela i gusta, to je dobar znak jer znači da ste pravilno i dovoljno dugo mućkali usta uljem.

Ako je tečnost još uvek žute boje to je znak da niste dovoljno dugo radili ovaj postupak. Iskustvo osoba koja su primenile ovu metodu pokazalo je da im je na početku bilo teško mućkati, da ih je bolela vilica ali nakon nekog vremena svladali su tehniku, a rezultati koje su postigli bili su zapanjujući.

Lice im je bilo sveže, prestale su alergije, desni su im bile zdravije…

Izvor: Kurir.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter