Izvor:
19.02.2018 u 15:44
0

VIŠAK ŠEĆERA U KRVI: Ovaj neverovatan lek iz prirode pomaže kod dijabetesa tipa 2!

Dijabetes tipa 2 je oboljenje koje nastaje kad pankreas ne proizvodi dovoljno insulina, a evo kako višak šećera u krvi može da se smanji brzo i prirodno.

Glavni simptomi koji ukazuju na dijabetes tipa 2 su često mokrenje, konstantna žeđ, umor i iznenadni gubitak težine, ali najnovija istraživanja pokazuju da đumbir može da reguliše višak šećera u krvi. Istraživanje je vršeno nad 88 pacijenata koja boluju od dijabetesa koji su uzimali 3 grama đumbira svakog dana tokom 8 nedelja. Rezultati su pokazali da se pacijentima smanjio šećer u krvi za više od 10 procenata.

Osim što smanjuje nivo šećera, đumbir sprečava da se stanje kod dijabetičara pogorša i da se simptomi vrate. Đumbir možete uzimati svež, u prahu ili preko tableta, a nauka dokazuje da je pogodan i za pacijente koji pate od bolova u zglobovima.

Izvor: lepaisrecna.rs
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter