Izvor:
03.05.2016 u 23:32
0

NEVEROVATNE ČINJENICE: Pogledajte šta boja USANA govori o zdravlju (VIDEO)

Nakon što smo saznali da nokti, nos ili čelo mogu da nam “kažu” šta se dešava u našem organizmu, sada se došlo i do novog otkrića.

Naime, boja usana takođe može da otkrije da li vašem telu fali određeni vitamin ili je potrebno da promenite način ishrane.

Usne bi prirodno trebale da budu roze ili tamnoroze boje, dok sve druge nijanse govore o određenim tegobama u telu.

Jarko crvene –to znači da se organizam pregreva i da jetra radi prekovremeno. Jetra je “tihi organ” koji se “ne žali”, pa ne čekajte da zaboli, već preduzmite nešto.

Tamnoljubičaste – kad su usne ovakve boje, to znači da nešto nije u redu sa organima za varenje, pa se savetuje da prestanete s brzom hranom i jedete sveže namirnice bogate vlaknima.

Ljubičastozelene – nije neuobičajeno da i kod zdrave osobe usne povremeno budu ove boje tokom zimskih dana, ali ako konstantno tako izgledaju, onda to ukazuje na probleme sa srcem i plućima, pa je najbolje obratiti se lekaru i prekontrolisati te organe.

Bledoroze – ako su usne blede, skoro boje kože, to je znak malokrvnosti. Vašem organizmu fali crvenih krvnih zrnaca i hemoglobina, pa bi trebalo da jedete hranu bogatu gvožđem, poput brokolija.

Pogledajte video i saznajte detalje!

HappyTv.rs
Foto: Youtube Printscreen/ Asian Beauty Secrets

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter