Izvor:
18.07.2016 u 13:47
0

ZA ZDRAV POČETAK DANA: Evo kako da napravite DOMAĆI musli (VIDEO)

Ovoga jutra saznajte kako da spremite domaći musli.

Svi volimo da ga jedemo za doručak, ali moramo biti obazrivi jer onaj kupovni ima jako mnogo šećara i masti pa se ne preporučuju tako često za jelo. Zato vam iz naše kuhinje dolazi jedan recept koji će vas oduševiti, a koji je potpuno prirodan i zdrav. Uz malo truda imaćete savršeno zdrav i prirodan musli svako jutro za doručak.

Sve što vam je potrebno su ovsene ili ražene pahuljice, semenke bundeve, badem, lečnik, orah ili šta najviše od orašastih plodova volite, vanilin šećer, suvo voće, a kako sve to da pomešate i da da dobijete savršen musli pogledajte u prilogu ispod.

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter