Izvor:
07.06.2017 u 14:15
0

DODALA JE SAMO JEDNU STVAR U SVOJU ISHRANU: Smršala je neverovatnih 25 kilograma!

Za svaku promenu je potrebna motivacija, jaka volja, istrajnost i rezultat neće izostati.

Godinu dana nakon što je srela svog muža Alisa Lask se vidno ugojila, zahvaljujući brzoj hrani i načinu života koji je vodila i odlučila je da promeni stvari.

U toj fazi života imala je 90 kilograma.

– Znate onaj osećaj kada šetate tržnim centrom i dođe vam da plačete od silnog nezadovoljstva svojim izgledom – priseća se Alisa koja je trebala da se venča u tom periodu.

– To mi je bila glavna motivacija, želela sam da na svojoj svadbi izgledam lepo – izjavila je Alis.

Počela je da menja način ishrane i uvela je još nešto u svoju dijetu. Ona je pila 4,5 litara vode dnevno i vežbala 4-5 dana u nedelji.

Najteže joj je bilo da se uklopi u novi stil života. Odbijala je razne događaje na kojima se služila hrana, kako ne bi pala u iskušenje da ponovo počne da jede više nego što joj je potrebno.

Možda to drugi nisu razumeli, ali ona je svoj cilj postavila na prvo mesto i nije odustajala. Alisa danas ima 65 kilograma i nije prestala da vežba i da se hrani zdravo.

Nakon svega, sada je pitaju za savet kada je mršavljenje u pitanju.

Ona im je poručila da počnu da piju vodu, više nego obično, da broje kalorije i da vežbaju 3-4 dana u nedelji.

Kada imate cilj kome stremite sve postaje mnogo lakše na putu ka ostvarenju.

Izvor: telegraf.rs
Foto: Instagram/lose_like_lyss

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter