Izvor:
30.04.2017 u 12:39
0

FERGI OTKRILA SASTOJAK KOJI TOPI MASNE NASLAGE: Svaka žena ga ima u kući, ali ga ne PIJE!

U ovaj se trik kune i pevačica Fergi, koja sa 42 godine ima telo na kojoj bi joj pozavidele i puno mlađe kolegice, iako naravno, ona i redovno vežba.

Vitak struk postiže se redovnim vežbanjem i što zdravijom ishranom, ali postoji i jedna čarobna namirnica, koju već imate u svojoj kuhinji, koja vam može pomoći u postizanju tog cilja.

Ona dokazano topi masne naslage, smanjuje količinu šećera u krvi i kontroliše težinu. Kako vas ne bismo više držali u neizvesnosti, radi se o jabukovom sirćetu.

Prema jednom istraživanju, upotreba dve kašičice sirćeta uz zalogaj pre spavanja, pomogla je pacijentima s dijabetesom tipa 2 smanjiti količinu šećera u krvi.

U jednom drugom istraživanju s ovom namirnicom, nisu sudelovali ljudi, već miševi, a rezultati su pokazali sledeće: miševi koji su uz ishranu bogatu mastima, dobijali i sirćetnu kiselinu, imali su i do 10 posto manje masnog tkiva od miševa koji su u takvu hranu dobivali samo vodu.

U ovaj se trik kune i pevačica Fergie, koja s 42 godine ima telo na kojoj bi joj pozavidjele i puno mlađe kolegice, iako naravno, ona i redovito vežba i pazi na uravnoteženu ishranu.

Nikako ne smete piti čisto sirće, jer ono s vremenom može oštetiti zubnu gleđ i iziritirati jednjak. Tako ga dodajte hladnim prilozima od povrća ili dodajte dve kašičice dnevno u čašu tople vode.

Izvor: index.hr
Foto: Liana Conis Blog

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter