Izvor:
06.06.2019 u 19:42
0

Ova supa je čarobna: Što je više jedete, više mršavite! (FOTO)

Niskokaloričnu supu od zelja možete da jedete u neograničenim količinima, u bilo koje doba dana, a što je više jedete, više ćete mršaviti! Pogodna je za svakoga, posebno za ljude koji imaju malo slobodnog vremena. Bogata je vlaknima, vitaminima i mineralima. Kao takva, ubrzava metabolizam, pomaže sagorevanju masnoća i čišćenju tela od otrova.

Jedite je 7 dana uz specijalni jelovnik koji vam donosimo i bićete zapanjeni rezultatima!

Što je od svega najbolje, supa, koja je najzastupljenija na meniju, pravi se lako, ne treba vam puno novca, a pritom može da stoji, pa možete da skuvate količinu za nekoliko dana!Uz supu se jede voće, povrće, nemasno meso, mleko i pirinač, a već nakon prvih nekoliko dana možete da istopiti 2 do 4 kilograma, od čega je najveći do voda. Samo pridržavanje daljnjih pravila može dovesti do postupnog gubitka masnoća i kilaže.

Recept za čarobnu supu

Sastojci: 6 glavica luka, velika glavica zelja, veliki celer, 2 zelene paprike, 2-4 šargarepe, 4-5 paradajza, 1,5 l vode, 2 kocke za pileću ili goveđu supu, peršun, so, biber i začinsko bilje po želji.

Meni za sedam dana:

1 dan: Jedite samo supu i voće. Možete jesti sve voće, osim banana. Piju se nezaslađeni čaj i voda.

2 dan: Jedite supu i povrće (sveže, kuvano, konzervisano). Izbegavajte pasulj, grašak i kukuruz. Za večeru se nagradite krompirom pečenim u ljusci, začinjenim s malo maslaca i soli.

3 dan: Dopušteno je jesti supu i sve povrće i voće. Ako ste se pridržavali uputstava, trebalo bi da imate 2-3 kilograma manje.

4 dan: Jedite supu, banane i nemasno mleko (može i jogurt ili kefir). Pojedite do tri banane.

5 dan: U neograničenim se količinama jedu supa, govedina i povrće. Možete pojesti 300-600 g kuvane govedine i 6 paradajza.

6 dan: Jedite supu, kuvanu govedinu i povrće. Možete pojesti dva ili tri odreska s povrćem (ne krompir).

7. dan: Uz supu jedite integralni pirinač kuvan u vodi, začinjen prema želji. Jedite sve povrće.

Happytv.tv
Foto:Shutterstock

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter