Izvor:
17.12.2018 u 10:18
0

IZBACITE GA IZ ISHRANE: Verovatno ga volite, ali od njega se debljate!

Frustrirani ste sporim ili nikakvim gubitkom kilograma iako se strogo pridržavate svih onih napornih vežbi i zdravo se hranite? Nažalost, možda je problem upravo u namirnicama koje jedete. Da, čak i ukoliko su one zdrave.

Istraživanje sprovedeno na Harvardu otkrilo je da i ishrana bogata voćem i povrćem za rezultat može imati slab ili gotovo nikakav gubitak na težini. Naime, učesnici ovog istraživanja koji su jeli povrće s visokim udelom skroba čak su i dobili na kilaži!

Pitate se koje povrće je najveći krivac za to? Kukuruz. I ne, to se ne odnosi samo na kukuruz koji ste dobro posolili ili natopili maslacem pa ga takvog pojeli. Kukuruz je sam po sebi dosta loš odabir ako želite smršati.

Istraživanje, koje je obuhvatilo 133 hiljade odraslih osoba u SAD-u, pokazalo je kako su osobe koje su svakodnevno jele kukuruz dobile kilogram u periodu od četiri godine, što nije bio slučaj kod učesnika koji nisu toliko konzumirali kukuruz i drugo povrće bogato skrobom.

Srbija danas
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter