ODLIČAN TRIK: Evo kako da vam hleb ostane SVEŽ dugo, dugo!

 

Ljudi najčešće konzumiraju svež hleb, čija korica ostaje hrskava tokom celog dana.

Ali, šta se dešava kada hleb već sutradan postaje bajat? Ima mnogo načina da se taj hleb iskoristi, međutim, mnogi se odlučuju na bacanje istog jer, jednostavno, ne vole da ga konzumiraju tako suvog i tvrdog.

Predstavljamo vam nekoliko ideja kako da vaš hleb ostane svež i kako da sačuvate višak koji vam je neplanirano ostao u kutiji.

- Prvo i osnovno je da ga ne stavljate u frižider.

- Preporučljivo je zamrznuti ga jer tako može da stoji do 6 meseci, a nakon odmrzavanja biće kao da ste ga pre nekoliko minuta kupili u radnji.

- Držite hleb u onom pakovanju u kom ste ga kupili- ako je to celofan, najbolje je da tu i ostane.

- Drvena kutija za hleb će, takođe, pomoći, ali je nemojte ostavljati otvorenom.

- Stavite isečen hleb u kutiju sa vakuum poklopcem i kriške će ostati sveže.

 

HappyTv.rs
Foto: Pixabay

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vesti



Podeli novost

HappyTV

Petak
04:30  Rano jutro
06:45  Dobro jutro Srbijo
11:30  Parovi - Jutarnja kafica
11:55  Vesti
12:05  Parovi - Jutarnja kafica
12:55  Vesti
13:05  Parovi - Jutarnja kafica
13:55  Vesti
14:05  Serija: Kazna
15:15  Posle ručka
17:30  Telemaster
18:10  Serija: Kazna
19:00  Upoznajte Parove
21:00  Provodadžija
22:00  Parovi - Live
02:30  Parovi - Noćobdije
04:30  Rano jutro