Izvor:
12.07.2018 u 07:21
0

VRATITE SE U FORMU: Radite ovaj trening nekoliko minuta dnevno i očekujte čudo!

Ukoliko ste na početku nove godine zbog zdravlja, ali i kondicije i oblikovanja tela odlučili početi vežbati i ići na fitness, sigurno se pitate koliko često je potrebno vežbati kako biste videli rezultate.

Instruktor vežbanja Kris Jordan rekao je kako vežbanje mora biti redovna navika ukoliko želite videti stvarne rezultate. Njegova fitness rutina traje sedam minuta, a Jordan tvrdi da je trening visokog intenziteta u kratkom intervalu dobar za zdravlje te da smanjuje šanse od preforsiranja. Ovaj trening potrebno je raditi minimalno tri-pet puta sedmično.

Vežbe koje su uključene u ovaj trening, za koji vam nisu potrebne nikakve sprave, su: skokovi, čučnjevi uz zid, sklekovi, trbušnjaci, čučnjevi, propadanje sa stolicom, izdržaji, podizanje kolena u mestu, iskorak, sklekovi s rotacijom i bočni izdržaji. Vežbe koje traju po 30 sekundi izvode se jedna za drugom.

Jordanovu teoriju podstaknula je nova struja koja je u januaru objavljena u jednom časopisu, a koja je pokazala da su najbolje rezultate postigli učesnici koji su vežbali četiri-pet puta sedmično.

Izvor: kolektiv.me
Foto: Twitter/Aktivni.si‏

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter