Izvor:
27.03.2018 u 13:38
0

PLESOM DO SAVRŠENE FIGURE: Egzotična igra koja vraća samopouzdanje! (VIDEO)

Ples na šipci (pole dance) potiče od indijske veštine Malakamb stare preko 800 godina. Tom igrom su se, verovali ili ne, prvo bavili muškarci. Koristeći drvenu šipku pokazivali su svoju snagu, kao i fleksibilnost.

Kasnije, oko 1920. godine ples na šipci se pojavljuje u cirkusima i počinje da se razvija u kombinaciji sa burleskom i striptizom.

1920. godine ova intrigantna igra postaje sve popularnija vrsta rekreacije, čak se smatrala vrstom umetnosti. Jedna je od od retkih aktivnosti koja može savršeno oblikovati vaše telo, zato što je za izvedbu ovih akrobacija potreban rad svakog mišića.

Verujem da je većina ljudi imala prilike da proba makar onaj običan, najednostavnij okret oko šipke. Sigurni smo da vam je bilo zabavno. Igra koja koja naglašava ženstvenost, utiče nafizičko i mentalno zdravlje i dovodi, kao i joga, do balansa duha i tela koji nam je svima preko potreban.

Vežbajući ples na šipci, osetićete brzo rast samopuzdanja, koje nama ženama, često ume da prifali. Hodaćete drugačije, osećaćete se privlačnije, gipkije.

Da ne pričamo o tome šta će vaš muškarac misliti o svemu tome. Sigurni smo da će navijati da nastavite sa časovima, kao i da će vas s vremena na vreme moliti da vidi šta ste to novo naučili na "času."

Kurir-stil.rs
Foto: Instagram

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter