Izvor:
06.02.2018 u 17:28
0

POTREBNO VAM JE NAJVIŠE 60 SEKUNDI: Ova vežba učiniće čudo vašem telu!

Ni oni koji stalno kukaju da nemaju vremena za vežbanje više neće imati izgovor, jer vam je za ovu vežbu potrebno svega 30 do 60 sekundi.

Sigurno ste već do sada čuli da postoje vrlo efektne vežbe, koje će vam izvajati telo u vrlo kratkom roku. Ali, ova je zaista nešto posebno.

U pitanju su sumo-čučnjevi sa skokom, a toliko su dobri da vam uz njih nije potrebna nijedna druga kardio vežba, niti bilo kakva oprema!

Ona je jako naporna, pa se radi u kratkim intervalima, i zbog toga je odlična za sve one koji se stalno žale da nemaju dovoljno vremena da se posvete redovnim treninzima.

Dovoljno je da svakoga dana odvojite nekoliko minuta i uradite tri serije sumo-čučnjeva sa skokom, u trajanju od 30 do 60 sekundi.

Vodite računa da vas brzina ne povede – morate da pazite da vežbu izvodite pravilno, i to u čvrstoj obući, kako biste kolena, stopala i zglobove sačuvali od povreda.

Počnite što pre i vrlo brzo ćete primetiti rezultate, a najpre zategnute butine i čvrstu zadnjicu.

Izvor: pressonline.rs
Foto: YouTube Printscreen/Lumowell

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter