Izvor:
19.08.2017 u 23:37
0

ZATEGNITE SE: Ovo su lagane vežbe za vitke noge!

Za dame koje brinu o svom izgledu, noge su jedna od najvažnijih stavki. Probajte ove vežbice koje će vam pomoći da i po tom pitanju budete u top formi.

1.) Dlanovima i kolenima se oslonite na podlogu, pogled usmerite ka podu. Desnu nogu podižite, ali tako da se između kolena i kuka formira prav ugao. Ponovite deset puta, pa pređite na levu nogu. Ova vežba zateže mišiće gluteusa, zadnje lože, ali i listova.

2.) Lezite na leđa, ruke i noge ispružite pored tela. Polako podižite i spuštajte noge, tako da se kičma ne "odlepljuje" od poda. U početku možda nećete moći da noge podižete visoko, ali to i nije neophodno. Slušajte svoje telo i ne prelazite granice, dovoljno je da ih malo odižete od tla, pet puta uzastopno. Vežba je odlična za stomačne mišiće, butine i listove. Čim osetite da vam se butina zateže, zaustavite se.

3.) Lezite na desni bok, desnom rukom pridržavajte glavu, a levom pritiskajte podlogu. Noge su ispružene. Levu nogu podižite uvis dok ne osetite zatezanje (raspon zavisi od fleksibilnosti). Ponovite deset puta, pa promenite stranu. Vežba jača unutrašnju stranu butina, kao i bočne stomačne mišiće.

Alo.rs

Foto/arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter