Izvor:
12.11.2019 u 21:50
0

KAKO DA POBOLJŠATE SVOJ DAN: Desetominutni trening za savršen početak dana (VIDEO)

Užurbani način života često nam ne ostavlja dovoljno vremena da se na pravi način posvetimo sebi, posebno da izdvojimo dovoljno vremena za trening, koji bi trebalo da zauzima važno mesto u našoj celokupnoj dnevnoj rutini. Iako većina od nas počinje da vežba, kako bi izgubila na težini i oblikovala svoje telo, trening je veoma važan, jer donosi mnogobrojne benefite našem zdravlju i umnogome podiže kvalitet svakog našeg dana.

Najbolji način da treningom poboljšate svoj dan, je da svako jutro započnete vežbama, koje će ubrzati vaš metabolizam, razbuditi vas, razbistriti vam um, a uz sve to podići će nivo vaše energije i učiniće da vaše telo bude oblikovanije i lepše. Nemojte se odmah izgovarati na to, kako ujutru nikako nemate vremena, kako doručkujete s nogu, šminkate se u žurbi i uvek gubite vreme u gradskoj, jutarnjoj gužvi. Potrebno je da ustanete svega pola sata ranije i izdvojiti 10 minuta za efikasan trening koji će u mnogome poboljšati kvalitet vašeg dana, nakon njega priuštite sebi zdrav doručak i primetićete kako imate mnogo više volje i elana da se spremite i sa osmehom, motivisani odete na posao.

Jutarnji trening ne mora biti naporan kardio trening, dovoljno je da se istegnete i uradite par dobro odabranih vežbi, koje će pokrenuti svaku mišićnu grupu vašeg tela. Nakon samo mesec dana redovno praktikovanog jutarnjeg treninga videćete kvalitetne promene u vašem zdravlju, raspoloženju i izgledu.

Kako bismo vas dodatno motivisali na jutarnji trening, pronašli smo savršen video za vas!

Happytv.rs
Foto: Pixabay/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter