TRČANJE: IDEALNA FIZIČKA AKTIVNOST ZA JESEN! (FOTO)

 

Dolaskom jeseni u svoj život uvodimo najrazličitije promene, a svakodnevni trening mogao bi biti jedna od njih. Ova promena u mnogome bi se odrazila na kvalitet našeg života, ali i na naše psihičko i telesno stanje, pa bismo posle nekog vremena zaista počeli da uživamo u ovoj aktivnosti, ali i u sebi samima.

Vežbanje je generalno jedna od onih promena, o kojoj se puno priča, ali kada dođe red na delanje, obično pronalazimo gomilu neosnovanih izgovora i opravdanja da odustanemo. Trčanje je definitivno jedna od najboljih aktivnosti, koja naše telo postepeno uvodi u formu i priprema ga za intenzivnije treninge, uz to podrazumeva boravak u prirodi i oslobađanje negativne energije, kao i topljenje masnih naslaga, kojih želimo da se rešimo i to zauvek.

Reč je o treningu, koji od prvog dana možete potpuno da prilagodite svojim mogućnostima i da ga vremenom činite efikasnijim promenom dužine trkačke rute, zahtevnim deonicama, kao i promenom tempa, ali i intenziteta trčanja. Ovo je najbolji trening za sticanje kondicije, kako biste svoje telo pripremili za najrazličitije vrste kardio treninga i vežbi snage.

Za pravilno trčanje, pogledajte video u prilogu!

 

 

 

Izvor: Lepota i Zdravlje
Foto: Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Utorak
04:30  Rano jutro
06:45  Dobro jutro Srbijo
11:30  Parovi - Jutarnja kafica
11:55  Vesti
12:05  Parovi - Jutarnja kafica
12:55  Vesti
13:05  Parovi - Jutarnja kafica
13:55  Vesti
14:05  Serija: Kazna
15:15  Posle ručka
17:30  Telemaster
18:10  Serija: Kazna
19:00  Upoznajte Parove
21:00  Provodadžija
22:00  Parovi - Parograf
02:30  Parovi - Noćobdije
04:30  Rano jutro