Izvor:
12.03.2019 u 15:17
0

LAKO DO RAVNOG STOMAKA: Trening koji traje 10 minuta! (FOTO, VIDEO)

Zbog svakodnevnih obaveza, posla, brige o deci ili prosto iz čiste nezainteresovanosti, sve više nas trening zaobilazi u širokom luku. Isto tako sve više nas svakodnevno razmišlja o tome šta treba da uradi da bi svoje telo dovela u perfektno stanje.

Za to naravno nije dovoljna samo korekcija ishrane, već je i fizička aktivnost neizostavna. Ukoliko sebi govorimo da ćemo nekom dijetom skinuti kilograme za tili čas, bez da se fizički aktiviramo, zavaravamo se!

Pa ipak, potpuno razumemo nedostatak vremena i sve vaše obaveze, koje onemogućavaju svakodnevni odlazak u teretanu. Podjednako shvatamo i potrebu svake žene da uloži u sebe i svoj izgled, a naročito u svoje telo. Zato smo mi za vas napravili kompromisno rešenje.

Pronašli smo odgovarajući 10-ominutni trening koji ćete svakoga dana moći da radite kod kuće. On je prilagođen oblikovanju vašeg tela, a najvaći akcenat stavljen je na stomak, koji je najveći problem većini žena.

Trening se sastoji od 10 vežbi koje radite 45 sekundi. Nakon svake vežbe sledi pauza od 15 sekundi. Ove vežbe odabrane su da budu prilagođene većini od nas.

Ukoliko vežbe radite temeljno i uporno, rezultat je neizbežan.

Izvor: Lepota i zdravlje
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter