Izvor: the sun
23.07.2020 u 14:04
0

BRAZILKA JE AUT! Pogledajte nove letnje intimne „frizure“ (GALERIJA)

Verovatno ste čuli za brazilsko i holivudsko uklanjanje dlačica, a da li su vam poznate depilacije “Prljavi Martini“, “Prosek“, “Alkoholno piće“ i “Krigla “.

Drage dame, upravo je to ovo u modi ovog leta!

Ako pratite trendove, oprostićete se od standardnog brazilskog ili prirodnog izgleda i izabraćete jedan od sledećih stilova. Bez brige, ima nešto za svačiji ukus.

Mišela Pak, terapeutkinja i voditeljka kompanije “Strip”, otkrila je za “The Sun” da su najveći trendovi u stilizovanju intimne zone zapravo u obliku omiljenog letnjeg pića.

Prljavi martini

Ova “frizura” je slična brazilskoj jer ima mali trougaoni oblik na stidnoj koski. Za ovu proceduru voskom se uklanjaju sve dlake sa strane i odozgo, ali umesto da se skidaju u celosti, ostavljaju se neke na srediti kako bi se dobio oblik trougla koji podseća na oblik čaše za martini.

Alkoholno piće

Ako želite da zadržite sitne dlačice u svom intimnom području, ovaj stil depilacije može biti idealan za vas.

– Ovo je vrsta depilacije kod koje je na stidnoj kosti ostavljen mali vertikalni pravougaonik. Izvrsno je za žene koje žele uredan izgled, a muškarci ih takođe vole jer izgleda kao čaša za žestoko piće – objasnila je Mišel.

„Prosek“

Ova “frizura” je slična martiniju, odnosno podseća na oblik čaše, samo ona za šampanjac. Mišel objašnjava da je kod ove depilacije ostavlja veoma tanka traka koja podseća na držač za čašu prislonjenu uz usne, a zatim malo deblji sloj na prednjoj strani koji podseća na čašu.

– Ovo je savršena frizura za žene koje vole novine i imaju smisao za humor.

Krigla

Nedavno je Vog pisao da se “žbun vratio u modu“, a ovo je savršen izbor za sve one koji više vole prirodniji, potpuniji izgled intimnog područja.

– Dlačice su raspoređene na sve strane da bi se dobio ravan finiš i uredan vrh. A bola praktično pa i nema – opisala je Pak.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter