Izvor:
17.12.2019 u 20:50
0

IDEALNE ZA ZIMU: Tri najpopularnije frizure!

Sezona pred nama obećava malo truda i savršeno stilizovanu kosu! Inspiraciju kao i uvek pronalazimo u fotografijama, pa da vidimo kakve ćemo frizure nositi tokom ove zime. Odabrali smo tri frizure koje svetski poznati frizeri predviđaju kao najpoželjnije za ostatak godine i za koje vam neće biti potrebno puno muke niti pomoć frizerskih ruku.

1. Ukrasi u kosi

Ukrasi u kosi su popularni u modnom i beauty svetu, već nekoliko sezona, a njihova popularnost ne jenjava ni ove sezone. Bilo da ste odabrale dekorativne ukosnice, mašne, svilene marame, ili rajfove, jednostavno ćete u svega par poteza učiniti da vam frizura izgleda besprekorno.

2. Holivudske lokne

Holivudske lokne su uvek u trendu! Ova elegantna i sofisticirana frizura savršen je izbor za noćne izlaske ili romantične dejtove. Vrlo je laka za nameštanje i održavanje i nećete morati da bacate pare na frizerske usluge.

3. Bob frizura

Izgleda da ova moderna i sofisticirana frizura ne namerava da napusti tron najpopularnijeg načina stilizovanja kose kada su pripadnice lepšeg pola u pitanju, i tako je već nekoliko sezona za redom. Za koju god varijantu ove popularne frizure da se odlučite nemoguće je pogrešiti.

Izvor: Lepota i Zdravlje
Foto: Pixabay/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter