Izvor: HappyBSC
03.06.2020 u 09:37
0

URNEBESNI SAVETI Ovo morate znati za bolji seks

Nikada niste previše stari da naučite neke nove trikove. Osećajte se komforno dok vas vodimo kroz različite seksualne poze i savete. Isprobajte „Obrnutu kaubojku“ ili eksplozivnu „Yab-Yum“ pozu za konačni orgazam. Od oralnog seksa pa do seksa u tuš kabini, naši eksperti su tu za vas.

PROČITAJTE I OVO

PROVERITE SVOJE PRIJAVE ZA 100 EVRA! Ministarstvo objasnilo zbog čega!

VUČIĆ NA VEZI SA PREDSEDNIKOM ISLAMSKE REPUBLIKE: O saradnji, Kosovu i epidemiji

TRAMP ZABRINUT! Molim guvernere da suzbiju PROTESTE

SRBI IZ AMERIKE: Ono što vidite je REŽIRANI HAOS! Plaćenici sa strane ORGANIZUJU SVE!

MARIĆ U ŠOKU! Dobio je savet ministra Nedimović i…

1. „Obrnuta kaubojka“

Saznajte koja poza je najviše stimuliše. Obično je ona na vrhu, okrenuta, ovo je pozato kao „Obrnuta kaubojka“. Ugao penisa je takav da stimuliše prednji zid vagine, a samim tim i područje G tačke. Jedna od možda najpopularnijih sex poza. Ona će biti srećna, vi takođe. Kaubojski šešir nije neophodan ali je veoma poželjan – kaže Beverli Vipl, prof. dr Emerita na Rutgers uiverzitetu i koautor „Nauke o orgazmu“.

2. „Pete do neba“

Da li je „seks u vazduhu“ zaista najbolja sex poza? Jedan momak misli tako, da proverimo? Moja žena misli da ako joj noge budu u vazuhu da će imati bojli orgazam. Misli da je sve povezano sa strujanjem krvi kroz njeno telo. Da li postoji šansa da je u pravu?

Ovome se žestoko protivi Suzan Kelog – Spadt, profesor akušerstva i ginekologije. To nije kao da možete preseći ili povećati dotok krvi u pojedinim pozama. Naime, kardiolog sa Klivlend klinike – Stiven Nisen je ovo pitanje nazvao „blesavim“.

Izgleda da ste pogodili živac, kako u medicini tako i unutar vaše žene. Pod ovim mislim da karlična oblast ima četiri nervna kanala kroz koje orgazam teče, tako da različite poze u seksu mogu i stimulisaće ove različite kanale. Što je dublja penetracija koju opisujete, dovešće vas do poslednjih vaginalnih nerava, pa će na taj način doći do podizanja donjotrbušnog pleksusa i vaša žena će dobiti željeni orgazam.

3. „Yab-Yum“

Započnite tako što ćete biti okrenuti jedno prema drugom. U pozi Yab-Yum, vi sedite prekrštenih nogu a ona vam sedi u krilu okrenuta ka vama i dodirujete se vašim čelima. Veoma je bito da uskladite disanje. Srećno!

OVO MORATE ZNATI

Ljudi su JELI SAPUN i SREDSTVA ZA ČIŠĆENJE: Opasne posledice DEZINFORMACIJA o korona virusu!

RASIM LJAJIĆ: Mere reciprociteta ZAUSTAVIĆE TRGOVINU!

POSLE KORONE NOVA POŠAST ZA ČOVEČANSTVO! Amerikanci upozoravaju: To je VELIKA OPASNOST!

POŽAR U ZGRADI: Stradale četiti osobe!

EVO ŠTA NAS ČEKA POSLE KORONE! Treći svetski rat, bolest Trampa, atentat na Putina i smrt engleske kraljice

4. „Finger“

Vratimo se na osnove. Stari saveti i trikovi kako da „prstenujete“ devojku naučeni od strane Japanaca kažu da treba da savijate kažiprste i srednje prste kao da hvatate oroz na M1 karabinu i primenjujete stalni, ritmički pritisak samo unutar vagine.

5. „Leptir“ (Pronalazač G tačke)

Tražite njenu G tačku? Tajna je: Leptir poza, u kojoj devojka drži skroz podignute noge. Nakon toga ona treba da bude spremna da vas „usisa“.

6. „Tea-Bagging“ (Kesica čaja – potapanje)

Da, ovo je poza takođe, Napokon smo raščistili graicu između „shrimping“ ( Oralna stimulacija usana i klitorisa vagine od strane vašeg partnera) i „tea-baggig“ ( Oralna stimulacija testisa vašeg partnera), jednom za svagda!

7. Seks pod tušem

Skoro smo pokušali seks pod tušem. Izazvalo je dosta klizanja, mumlanja i umalo krvav nos. Da li imate bilo kakav savet? „Seksualni“ mudraci će vam reći da hladna, tvrda i vlažna mesta kao štos u tuš kabine i bazeni su najgora mesta gde možete imati seks. Moj savet vam je da se preselite u sobu, pošto sam shvatio da je ovo poprilično nepopularno.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter