Izvor: Happy BSC
24.06.2020 u 14:24
0

ISPROBAJTE: Zeleni smuti za letnji detox!

Leto je obično vreme kada se napokon odlučimo za sticanje novih navika i konačno smo nakon dugog odlaganja spremni za promene. U tom smislu, valjalo bi da leto započnete jednim temeljnim čišćenjem organizma, da povratitite elan i energiju i zaboravite na tešku hranu, koja vam tokom toplih, letnjih dana stvara osećaj teskobe.

SAZNAJTE I OVO

OGLASILA SE I MAJKA NOVAKA ĐOKOVIĆA Strašno je šta rade mom sinu

KORONA I DALJE IMA POTENCIJAL ŠIRENJA Ovo je imunolog Srđa Janković preporučio za proslavu mature

UPOZORENJE EPIDEMIOLOGA TIODOROVIĆA Moramo da budemo savesniji

Nagli SKOK ZARAŽENIH u Kragujevcu! Moguće uvođenje VANREDNOG STANJA!

Maske smo NAUČILI da nosimo, ali jednu meru u JAVNOM PREVOZU niko NE POŠTUJE!

Osim što je neophodno da tokom leta povećate unos vode i svoju ishranu bazirate na što više sezonskog voća i povrća, važno je i da svoj dan započnete laganim obrokom, bogatim vitaminima, koji će vam obezbediti neophodnu količinu energije, potrebnu za početak dana.

Idealan letnji doručak je smuti bogat vitaminima i proteinima, a mi smo vam danas pripremili naš omiljeni recept za preukusan smuti. Sve što vam je potrebno je…

Banana

Dve kriške ananasa

Šaka baby spanaća

Kašika čia semenki

2dl mleka

Navedene sastojke stavite u blender i dobro ih izblendajte, dok ne dobijete zdrav doručak, gotov za svega nekoliko minuta, koji je najbolje konzumirati na prazan želudac, kako bi vitamini i proteini podpomogli regeneraciju vašeg organizma i oslobodili potrebnu količinu energije za produktivan početak dana.

 

Neka ovo leto za vas bude leto zdravih navika i pozitivnih promena! Počnite malim koracima, recimo od zdravog doručka.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter