6°C

Beograd

FORBSOVA LISTA TOP-DESTINACIJA: Crna Gora na 20. mestu!

Crna Gora se našla na 20. mestu Forbsove liste top-destinacija koje treba posetiti u 2020. godini, a posebno je istaknut Kotor.

- Zašto? Crna Gora, skriveno blago Jadrana, postaje sve poželjnija mediteranska destinacija i više se ne smatra siromašnim komšilukom Hrvatske - navodi Forbs.

Danas se, dodaje se u tekstu, Crna Gora razvija kao luksuzno utočište.- Aman Sveti Stefan, najluksuzniji crnogorski hotel, podigao je lestvicu crnogorskog ugostiteljstva na viši nivo, a Marriot International upravo je najavio da će dovesti brend Ritz-Carlton u Crnu Goru 2023. godine - ističe Forbs.

Magazin savetuje da bi Crnu Goru trebalo da posete svi aktivni putnici koji vole planinarenje i avanture, ali i parovi koji žele opuštanje i privatnost.

Forbs posebno ukazuje da ne bi trebalo propustiti posetu Kotoru, koji putnicima, kako kažu, nudi impresivno i prirodno iskustvo.

- Jedan je od najbolje očuvanih starih gradova na jadranskoj obali i u njemu se može videti mnogo crkava i muzeja - zaključuje se u tekstu u magazinu Forbs.

Izvor: B92
Foto: Pixabay/Printscreen

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar