23°C

Beograd

Raj za oči: OVO JE BOJA KOJA ĆE BITI NAJVEĆI MODNI HIT 2017. GODINE! (FOTO)

Najpopularnija boja ove godine biće ponoćnoplava, barem ako je verovati "modnoj bibliji". Pored nje, biće popularne i ostale nijanse tamnoplave boje, a posebno indigoplava i rojal blu.

Šanel, Mark Džejkobs, Roberto Kavali, Balensijaga, Trusardi i ostala zvučna imena modne scene svoje kolekcije obogatili su modelima u teget, ponoćnoplavim i rojal blu tonovima - a ako niste sigurni koja je koja nijansa, testirajte svoje znanje ostalih boja ovde.

U pitanju su jednostavni modeli, mahom ravne linije koje ne laskaju preterano ženskoj figuri, ali zato ostavljaju utisak poslovne i sofisticirane žene. A upravo takva je i ova boja, koju političari prosto obožavaju jer je otmena i elegantna u isto vreme. Isto važi i za crnu koka, pak, ume da bude i pomalo dosadna i jednolična, pa je zato tamnija nijansa plave idealan odabir u mnogim prilikama.

Zanimljivo je da tamnoplave nijanse pristaju svim bojama kose i tena, a zahvalne su i za kombinovanje, što sa šminkom što sa ostalom odećom. Za klasično sportsko izdanje savetujemo dobre farmerke, čizme preko kolena u boji cigle i dobar teget džemper, dok za večernju eleganciju sa svedenom rojal blu haljinom ravnog kroja i klasičnim salonkama ne možete nikad da pogrešite.

Jedina mana ove boje je što ponekad može da igleda previše ozbiljno, pa je dobro "razbiti" je sa detaljima - ešarpe, velike narukvice i ogrlice ili sandale u jarkim bojama su savršene za to.

Noizz.rs
Foto: Haljine i cipele, Grazia.hr, Kurir

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar