23°C

Beograd

ZABORAVITE NA LOKNE: Ovo je top frizura koja će biti hit ovog proleća! (FOTO)

Francuskinje vole taj messy i undone izgled, te su pronašli savršenu frizuru koja se pravi za samo dva minuta, a izgleda tako stajliš.

Za razliku od sock bun hair, odnosno punđe koja se pravi uz pomoć čarape, a koja je bila popularna prethodnih nekoliko sezona, ove godine ćemo sve više u viđati banana bun. Naime, ovu ležernu frizuru su prve utemeljile vrcave Parižanke, koje su tražile nešto dovoljno praktično, ali i kul.

Ne čudi nas zašto ih je ovaj način svezivanja kose toliko oduševio jer on zaista izgledao prirodno, kao da niste uložile previše truda (u čemu je štos!) ali i neodoljivo seksepilno. Posebno ako blago razbarušite kosu, tako da ona dobije bogatiju teksturu!

Razlika od klasične punđe se krije u pozicioniranju, jer se banana nosi nisko na vratu i često je asimetrična, tj. svezana sa strane. Banana bun se veoma jednostavno pravi, tako da vam ne treba da odvojite više od dva, tri minuta.

Dovoljno je da kosu povučete unazad, a zatim je motate u krug. Obratite pažnju da to radite ležerno, kako ne biste previše zategli punđu i postigli oblik sleek punđe. Zatim kosu zakačite ukosnicama, a pramenove koji ispadnu slobodno ostavite da lepršaju.

Elle.rs
Foto: Instagram/kristin_ess

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar