27°C

Beograd

MODA ZA PRELAZNO VREME: Ispratite zimu sa stilom! (foto)

Prelazni period između proleća i zime je znak da treba da svoje tamne boje garderobe zamenimo jarkim bojama i upečatljivim desenima.

Na kraju svake sezone na ulicama svetskih metropola zažive novi trendovi, koje obično prvo nose modne blogerke i brojne poznate dame. Tako se i sada, u poslednjim danima zime pojavio jedan kul trend koji je odličan za prelazni period, jer se zasniva na kombinaciji letnjeg i zimskog komada.

Tako su blogerke hrabro uparile letnju haljinu, veselih dezena i lepršavih materijala, i jaknu koja može biti kožna, velika sa krznom ili maksi.

Što se tiče obuće, uz ovaj stajling se mogu nositi patike ili čizme i izgledaće sjajno.

Mešajte teksture

Ključ nošenja ovog trenda se zaniva na kombinovanju tekstura, pa se ne plašite da uparite šifonsku letnju haljinu sa jaknom koja poseduje krzno ili svilenu slip haljinu sa vunenim maskirnim kaputom. Na taj način ćete postići izgled koji privlači pažnju.

Dodajte dobar par čizama

Kombinovanje lepršave haljine sa čizmama je jedan od najlakših načina da stilski ispratite ovaj trend. Antilop čizme preko kolena, kratke čizmice, bajkerske - sve je dozvoljeno!

Ne plašite se da birate pravi letnji komad

Imate letnju haljinu u svom ormaru koju obično nosite na plaži ili tokom vrelih dana? Čak i tada (sa pravim aksesoarima) nju možete nositi na kraju zime. Ako ne želite da pokažete previše kože, ili se jednostavno plašite da vam ne bude hladno, ispod obucite rolku.

Ne plašite se boja

Prelazni period između proleća i zime je znak da treba da svoje tamne boje garderobe zamenimo jarkim bojama i upečatljivim desenima. Dakle, oslobodite se modnih pravila i slobodno se usudite da zajedno nosite pastelne boje, pruge i cvetni desen.

Zaokružite izgled zimskim aksesoarima

Kako biste svoj stajling prilagodili kraju zimske sezone, pažljivo birajte i prilagodite aksesoare, poput dugačkog šala, beretke i marame.

Stil
Foto: Arhiva

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar