16°C

Beograd

Photo: pinterest/printscreen

Izvor: Telegraf.rs

U KUĆI SI? Imamo za tebe TOP beauty savete!

Jaja su sjajan prirodan način da dođete do lepe i blistave kože. Evo kako se pravi maska za lice od jaja koja rešava vaše probleme sa kožom.

Da li tražite nešto za svoju kožu što će joj pomoći da bude zategnuta i blistava? Da li biste želeli prirodan, jeftin i lak način da usporite starenje, a da ne morate da na lice nanesete brdo hemikalija?

Ne gledajte dalje od svog frižidera.

Maska za lice od jaja može biti baš ono što vam treba. Bilo da vas muče masna koža, akne i mitiseri ili prve bore, jaja su način da negujete svoju kožu i rešite sve probleme. Razne drevne tradicije koristile su jaja (naročito belance) za negu kože, a neke od njih su kineska, egipatska i arapska.


PROČITAJTE JOŠ I OVO:
KORONAVIRUS POBEĐEN! U Vuhanu 8. aprila ukidanje zabrane kretanja
GODIŠNJICA NATO BOMBARDOVANJA SRBIJE: 78 DANA PROTIV 1.150 BORBENIH AVIONA (VIDEO)
KORONAVIRUS: DO JUTROS U SVETU 381.761 ZARAŽENIH, 16.558 UMRLIH I 102.429 IZLEČENIH
TLO U ZAGREBU NE MIRUJE: 74 MINI ZEMLJOTRESA DOSAD!
MAĐARI KUPUJU ORUŽJE U STRAHU OD KORONAVIRUSA: Kad dođe do nestašice hrane, ne znamo šta će biti!
AUSTRIJANCI PREĆUTKIVALI ZARAZU: Sve je krenulo iz ovog skijališta!
NEVEROVATNA PROMENA VREMENA: Sneg pokrio Srbiju

Kafa za podočnjake

Kafa sadrži mnogo kofeina, vitalni sastojak koji podmlađuje kožu i podstiče svetliji izgled kože. Kofein ne samo da može posvetleti vašu kožu nego može biti odlična maska za podočnjake.  U kombinaciji sa medom i vitaminom E učvršćuje kože, dajući joj zdrav i sjajan izgled.

Pomešajte jednu kašiku kafe sa jednom kašikom meda i uljem vitamina E. Umočite pamučni tufer u vašu masku za podočnjake i stavite na svako oko.  Možete i da zamrznete pamučne tufere i da ih koristite kad god je to potrebno.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar