16°C

Beograd

Photo: instagram/printscreen

Izvor: Zena.rs

OVA RETRO FRIZURA ponovo je IN i možete same da je napravite za 2 MINUTA!

Jednostavna frizura koja je bila ultra popularna krajem 90-ih početkom 2000-i godina vratila se na velika vrata, a dobre vesti jesu da je možete napraviti sasvim sami!

Reč je o dva deblja ili tanja pramena koji uokviruju lice, dok je ostatak kose pokupljen u rep ili u punđu. Ovo je šik frizura koja može da deluje i ležerno i svečano, u zavisnosti od toga kako je napravite, a dobro pristaje gotovo svim ženama.

Godinama je ovaj look bio na crnoj listi, možda čak i pomalo nepravedno, ali kao što su ga pre dve decenije proslavile slavne cice, sada su mu popularne lepotice opet udahnule novi život.

Tako se primera radi sa ovakvom frizurom Dua Lipa pojavila na ovogodišnjoj dodeli Gremija, dok ju je Dženifer Lopez pronosala na dodeli SAG nagrada.

Manekenka Kendal Džener često se odlučuje za ovakav look tokom kežual izlazaka, a rado ga prave i manekenke Karli Klos i Ešli Grejem.

Važno je da odaberete pravu količinu kose. Pramenovi debljine oko 2 centimetra ili širine palca su idealni. Dobro izgledaju i tanji pramenovi, dok deblje od toga ne bi trebalo da pravite", istakao je Eplton i dodao da je poželjno da pramenovi budu dužine do brade.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar