23°C

Beograd

ZASIJAJTE NA POSLOVNOM SASTANKU: Budite elegentne i na poslu!

Svim damama je cilj da na poslu zablistaju, da se pokažu u najboljem svetlu. Samopouzdanje je najbolji saveznik u ostvarivanju poslovnih ciljeva koje smo odredili, a u njegovom građenju itekako vam može pomoći dobar odabir garderobe. Kada se osećamo lepo u sopstvenoj koži, tada smo samouverenije i lakše savladavamo dnevne izazove koji su pred nama. Pogledajte sjajne predloge, koji će vam omogućiti da izvučete ono najbolje iz sebe!


Bluza sa falticama je odličan saveznik u svakodnevnim odevnim kombinacijama. Veoma dobro i lagano se uklapa sa džinsom i drugim predstavnicima casual fazona, ali isto tako i sa poslovnim komadima kao što su cigaret pantalone ili suknje. Bež boja je must have u svakom trenutku.

Plisirana midi suknja od tila u bež boji je fantastičan, veoma zahvalan komad u svakodnevnom odevanju. Lako ćete je kombinovati kada idete na posao, ali vam može odlično poslužiti kako u casual tako i u večernjim kombinacijama. Može da se nosi i u svim godišnjim dobima, kao odličan temelj za nadogradnju. Til je veoma bogata tkanina koja daje dozu plemenitosti celokupnoj odevnoj kombinaciji. Veoma klasičnog, neprolaznog A kroja.

Mala crna haljina je jednostavno neophodan komad u svakom ormaru, jer predstavlja onaj komad koji možete ukklapati i kombinovati na milion načina, nositi u svim mogućim prilikama i svim godišnjim dobima. Ono što izdvaja ovaj model male crne haljine su naglašena ramena i to je čini veoma zanimljivom.

Blejzer sa diskretnim volanima je fantastičan komad u svim prilikama, na svim mestima i u svim godišnjim dobima. Odlično ukrojen i savršeno praktičan, daće vašem izgledu notu finoće i otmenosti, u kojoj god situaciji da se nalazite.

Sako sa otvorenim rukavima je izuzetno šik komad, u kome ćete svakako biti veoma zapaženi. Sako je na preklop sa otvorenim rukavima, zatvara se na preklop vezivanjem. Ovaj fantastičan komad će umnogome oplemeniti svaku odevnu kombinaciju, dajući joj jedinstvenost i neponovljivost. Veoma je nosiv u mnogim stilovima, od casual do poslovnog i večernjeg.

glossy.rs
Foto:arhiva

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar