28°C

Beograd

OBOGATITE SVOJ PROSTOR ZA ODMOR: Otkrivamo najpopularnije boje ove jeseni za vaš dom!

Moramo priznati da, barem kada je home dekor u pitanju više volimo coasy ušuškan kutak, kada se tokom svežih dana, umorni vratimo kući, zato je vreme da polako preuredimo naš dom i pripremimo se za nešto hladnije dane koji su tek pred nama. Jesen je vreme za uživanje u malim stvarima u udobnosti svog doma, za dobru knjigu, filmski maraton, toplu čokoladu i kuvano vino, a sve to još je lepše, kada se ušuškate i uživate u sitnim detaljima vašeg doma.

Kada jesenje preuređenje doma u pitanju, bitno je da bude toplo, udobno, puno detalja, a sve to ne košta gotovo ništa, jer većinu toga već imamo.

Dnevni boravak je idealno mesto za sitne investicije

Obogatite svoj prostor za odmor, jastučićima umirujućih boja i toplim, mekanim ćebencetom, u koje ćete se umotati, dok ispijate šolju omiljenog čaja. Uz to, mirišljave sveće su potpuno u duhu jeseni, jer podstiču toplu atmosferu doma, kao i vaze pune jesenje dekoracije, a sve te sitnice zahtevaju vrlo malo novca i mnogo više kreativnosti pri uređenju sopstvenog prostora.

Kada su boje u pitanju, ove jeseni su najpopularnije zagasito plava, oker žuta, bakarna i bež, pa se odlučite da svoj dom uredite upravo u ovim tonovima.

Sve je u detaljima

Odaberite omiljenu jesenju šolju iz koje ćete ispijati omiljene tople napitke.

Kada su biljke u pitanju, tokom jeseni, kaktus je savršen izbor.

Poređajte omiljene knjige na police, dom ukrasite mirišljavim svećama, koje mirišu na jabuke, cimet i bundevu i stvorite za sebe topao jesenji ambijent u koji ćete odmah poželeti da se vratite!

Izvor: lepotaizdravlje.rs
Foto: Arhiva

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar