15°C

Beograd

VODEĆI TREND OVE SEZONE: Otkrivamo nekoliko načina za nošenje tufni, ovog leta!

Tufne su i ove sezone vodeći trend, kada su printovi u pitanju. Ovaj print idealan je izbor, kada su upečatljivi outfiti u pitanju, a ovog puta, pronašli smo inspiraciju na instagramu, gde smo pronašli nekoliko načina za nošenje tufni, ovog leta.

Prednost ovog printa svakako je u tome što je istovremeno klasičan i trendi, pa ga možete nositi gotovo u svakoj prilici.

Onih dana, kada želite da izgledate romantično i ženstveno, odaberite lepršave, retro haljine na tufne, ili zanimljive suknje, koje posebno naglašavaju vašu figuru.

Kada je reč o dnevnom outfitu tufne su definitivno idealan način da razbijete monotoniju i da malo “začinite” svoj jednostavan outfit.

Imajte na umu da je ovaj print veoma upečatljiv i da sa njim morate naći pravu meru. Crna bluza sa belim tufnama, idealno se kombinuje uz duboke bele pantalone, dok bela bluzica na tufne, može biti pravi izbor uz farmerice. Bitno je da se zaustavite na jednom komadu sa tufnama, jer ne želite da odete u krajnost i izgledate prešareno. Kada su tufne u pitanju, vodeće pravilo je: Manje je više!

Izvor: Lepotaizdravlje.rs
Foto: Arhiva

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar