8°C

Beograd

TEŽIMO DA PRONAĐEMO SAVRŠENU ODEVNU KOMBINACIJU: Otkrivamo odevne komade koji nose dozu elegancije i sofisticiranosti!

Pored dugih dana na plaži, leto sa sobom donosi i sezonu slavlja, koja sa sobom nose i nešto zahtevniji dress code, koji podrazumeva dozu elegancije i sofisticiranosti. Sklapanje elegantnih outfita, leti, može biti poprilično izazovno, jer težimo da pronađemo kombinaciju, koja će pored toga što će biti upečatljiva i nežna, biti i udobna, kako bismo što lakše podneli tople, letnje dane.

Naravno, romantične i lepršave haljine su prva pomisao, kada u glavi počnete da osmišljavate look za neku posebnu priliku. Haljine volimo jer su savršena baza za dobro osmišljen letnji outfit, koji je dovoljno samo upotpuniti svedenim, ili decentnim trendi detaljima.

Ako pak želite da izađete iz svoje zone komfora, odlučite se za kombinezon, neobičnog kroja, koji će uz odabir jednostavnih, elegantnih sandala, predstavljati savršenu kombinaciju pogodnu za venčanje, u kojoj ćete izgledati podjednako elegantno i moćno.

Ovog leta, posebno su zapažene neobične bluze, predimenzioniranih rukava i sa neobičnim detaljima. One se savršeno kombinuju sa pantalonama na ivicu, visokog struka. Ovakav outfit podjednako je i trendi i efektan i ležeran, pa sa njim ne možete pogrešiti. Sve upotpunite sandalama sa visokom potpeticom i adekvatnom torbicom i nećete proći nezapaženo!

Izvor: Lepotaizdravlje.rs
Foto: Arhiva

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar