31°C

Beograd

Photo: Arhiva

Izvor: Mycupoftea.rs

FAZE OPORAVKA: Kako da prebolite neuzvraćenu ljubav?! (FOTO)

Čini se da smo prvu simpatiju imali već u periodu osnovne škole, ali ovoga puta, pričaćemo o onoj vrsti “simpatije” zbog koje jednostavno “izgubiš glavu”, zbog koje ne spavaš noćima i koja se može pojaviti u ma kom trenutku našeg života. Pričamo o iskrenom zaljubljivanju i slepoj predanosti koja nas obuzima, kada se prepustimo vrtlogu emocija i o onome što se desi, ako je ta emocija ipak neuzvraćena.

Raskid jedne ljubavi definitivno se svrstava u red veoma teških životnih iskustava, ali ništa nije toliko teško kao neuzvraćena ljubav, jer to ne znači da ste propustili šansu, već znači da nikada nećete imati priliku da je dobijete. Poražavajuće je, bolno, ali na kraju ipak zaceli. Da biste se oporavili, potrebno je da prebolite, a da biste preboleli, morate da prođete kroz određene faze patnje, koje za posledicu imaju drugu šansu, sa osobom koja vam je namenjena.

OVO MORATE ZNATI

POTRES U HUMSKOJ Igrači Partizana testirani na koronu, danas rezultati! (GALERIJA)

HOROSKOP ZA DANAS: Device, izbegavajte situacije koje Vas dodatno iscrpljuju

VREMENSKI PREOKRET OD PONEDELJKA: Temperature preko 30 stepeni!

MOĆ ZAČINSKOG BILJA! Ovih deset začina treba da se nađu i u Vašoj kuhinji!

PSIHILOG SAVETUJE ŽENE: Evo šta da radite kada muž odbija se*s!

Poricanje

Razumljivo je da je teško priznati sebi da gajite duboke emocije prema nekome, ko nije u stanju da vam uzvrati, ali, od sebe ne možete pobeći. Što pre priznate sebi koliko patite, pre ćete odbolovati i biti spremni da krenete dalje. Uostalom, sebi dugujete iskrenost, jer sa sobom živite!

Patnja

Ova faza je neizbežna i morate je podneti stojički. Koliko god vam bilo teško, ne smete izgubiti nadu, jer će vam ona pomoći da se izvučete iz patnje. Zaista je važno da se u tom trenutku okružite ljudima. Nemojte se povlačiti u sebe i povređivati se svojim mislima i slomljenim srcem.

Prihvatanje

Kada prihvatite sve svoje emocije, konačno ćete spoznati da je ljubav u vama. Da je silina te emocije velika i da je konačno vreme da je poklonite nekome ko vas zaista zaslužuje i čiji ste vi happy end.

Kada se u vama rodi ljubav, biće vam jasno da ste spoznali najčistiju emociju na svetu i kada prebolite svoj prvi neuspeh, bićete srećni i zahvalni, jer ćete znati da ste spremni da svu ljubav darujete nekome, ko će vas prepoznati kao svoj izgubljeni deo slagalice i ljubav svog života!

Poštovani čitaoci, Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti ovde za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar