15°C

Beograd

Photo: Facebook

Izvor: HAPPYBSC

PRIJATELJSTVO SA POVLASTICAMA: Ovo su glavni razlozi zašto nikada ne uspeva!

Šta može da krene po zlu?

Ideja o prijatelju s povlasticama na početku uvek zvuči odlično: imate prijatelja s kojim možete da prolazite odlične trenutke, slobodni ste da viđate druge ljude, ali nemate ništa protiv ni da se to pretvori u nešto ozbiljno. Mislite, šta bi moglo da krene po zlu?

SEKS POSLE RASKIDA: Dobra ideja ili opasnost?

Problem je što uvek nešto pođe po zlu, a na kraju prijateljstvo ispašta. Pre nego uplovite u odnos u kom imate samo fizički dodir s nekim bez romantike, pročitajte šta sve može da se dogodi.

1. Iako ste sada na istoj strani to može brzo da se promeni

Oboje želite vezu bez obaveza, a onda jedno od vas razvije osećaje. Možda na početku i niste bili zainteresovani za emocionalnu povezanost, ali nekoliko meseci kasnije prioriteti vam se menjaju.

2. Neko će to prekinuti

Ako neko od vas ne razvije osećaje, jedno će taj odnos naglo prekinuti. Ući će u vezu s nekim drugim i shvatiti da mu je dosta ovog odnosa.3. Videćete da flertuju s drugima. Prijatelji ste i želećete da se družite i van spavaće sobe, a to znači da ćete ih videti kako flertuju s drugim ljudima. Iako nekima to nije problem, barem ne napočetku, ljubomora se kad tad razvije.

3. Videćete da flertuju s drugima

Prijatelji ste i želećete da se družite i van spavaće sobe, a to znači da ćete ih videti kako flertuju s drugim ljudima. Iako nekima to nije problem, barem ne napočetku, ljubomora se kad tad razvije.

4. Menja se situacija u vašem društvu

Ne morate da radite ono što bi vaši prijatelji želeli, ali ako spavate s nekim iz društva, promeniće se način na koji gledaju na vas dvoje. Možda neće svi to podržavati, pa ćete se naći u neprijatnim situacijama.

5. Vaše prijateljstvo verovatno je odmah uništeno

Možda, možda uspe vaš plan da budete prijatelji s povlasticama, a kada vam to dosadi nastavite da budete samo prijatelji. Ovaj scenario veoma retko se događa.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti