TAJNA SAVRŠENE KAJGANE: Slavni kuvar OTKRIO poseban SASTOJAK
Ima onih koji tvrde da je najukusnija kajgana iz tiganj, dok drugi favoriziraju onu iz mikrotalasne, ali kuvar i TV zvezda Olton Braun kaže kako svim tim metodama pripreme nedostaje jedan tajni sastojak da bi kajgana bila zaista savršena
ZANIMAĆE VAS I OVO
PREDSEDNIK SUTRA SA ŠIBOM: Vučić se sastaje sa ambasadorom Nemačke
OSUĐEN NA TRI MESECA: Jutka se javio na izdržavanje zatvorske kazne
TO MOŽE SAMO MARIĆ! Večeras je spojio dvojicu neverovatnih gostiju ("ĆIRILICA", 21 SAT)
- Budući da je kajgana u osnovi emulzija, zašto njenu teksturu ne bismo pojačali drugom emulzijom - pojašnjava i dodaje da je dovoljna jedna kafena kašika majoneze i isto toliko vode, jer je majoneza tu samo kao 'začin' koji će jajima dati 'svilenkastu teksturu. I neće im promeniti ukus.
- Još je popularni Gordon Remzi dao ključan savet za pripremu dobre kajgane, kaže Braun - tajna je u temperaturi pripreme.
- Tajna je u tome da ih kuvate sporije nego ikad, tako da ih nekoliko puta stavite na vatru i sklonite s nje, pre nego se smesa do kraja zgusne. Tekstura bi uvek trebalo da bude pomalo tekuća. Dakle, treba da izgledaju pomalo nedovršeno - pojašnjava kuvar.
Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.