29°C

Beograd

ODLIČAN TRIK: Evo kako da vam hleb ostane SVEŽ dugo, dugo!

Ljudi najčešće konzumiraju svež hleb, čija korica ostaje hrskava tokom celog dana.

Ali, šta se dešava kada hleb već sutradan postaje bajat? Ima mnogo načina da se taj hleb iskoristi, međutim, mnogi se odlučuju na bacanje istog jer, jednostavno, ne vole da ga konzumiraju tako suvog i tvrdog.

Predstavljamo vam nekoliko ideja kako da vaš hleb ostane svež i kako da sačuvate višak koji vam je neplanirano ostao u kutiji.

- Prvo i osnovno je da ga ne stavljate u frižider.

- Preporučljivo je zamrznuti ga jer tako može da stoji do 6 meseci, a nakon odmrzavanja biće kao da ste ga pre nekoliko minuta kupili u radnji.

- Držite hleb u onom pakovanju u kom ste ga kupili- ako je to celofan, najbolje je da tu i ostane.

- Drvena kutija za hleb će, takođe, pomoći, ali je nemojte ostavljati otvorenom.

- Stavite isečen hleb u kutiju sa vakuum poklopcem i kriške će ostati sveže.

HappyTv.rs
Foto: Pixabay

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar