16°C

Beograd

LAKO DO SAVRŠENIH OBLINA: Samo 20 minuta dnevno i izgledaćete SAVRŠENO! (VIDEO)

Jedna od najčešćih grešaka koje pravimo je što se za početak vežbanja odlučujemo tek početkom proleća, jer se upravo tokom hladnih zimskih dana nakupi koji kilogram viška, usled nedostatka fizičke aktivnosti. Ako želite da u novogodišnjoj noći zasijate, bez i jednog kilograma viška, sada je pravo vreme da počnete da radite na svojoj figuri.

Jasno vam je da željeni rezultati neće doći preko noći, već je potrebno puno uloženog truda, kako bi vaše telo počelo da se oblikuje u željeni oblik. Zadnjica je definitivno jedna od onih regija, koja je podložna taloženju masnih naslaga, a uz to gubi na elastičnosti i vrlo lako se opusti. Zato je za savršeno oblikovanu zajednicu neophodno uložiti dosta truda i upornosti, kako biste vašu figuru doveli do zavidnog nivoa.

Vežbe za zadnjicu sastavni su deo svakog treninga, ali ako želite da poboljšate rezultate, bitno je da se odlučite za one uskospecijalizovane vežbe, koje angažuju posebnu regiju tela.

Savršeno oblikovana zadnjica zahteva statične vežbe sa većim brojem ponavljanja. Pa ipak, ne zaboravite da imate i kardio trening, barem 2 puta nedeljno, kako biste pored oblikovanja istopili i masne naslage.

Savršeni trening za čvrstu i oblikovanu zadnjicu zahteva svega 20 minuta, a možete ga pogledati ovde.

Izvor: lepotaizdravlje.rs
Foto: Arhiva

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar