Izvor:
18.07.2018 u 20:46
0

BURAN RASKID OD MUSTAFE ŠOKIRAO JE JAVNOST, A SADA STIŽE PRSTEN: Emina Jahović ponovo staje na ludi kamen? (FOTO)

Muzički par Emina Jahović i Mustafa Sandal stavili su tačku na desetogodišnji bark pre nekoliko meseci. Sinovi Jaman i Javuz živeće sa pevačicom, a otac će ih posećivati po dogovoru.

Njihov razvod potresao je sve njihove fanove, sa kojima zvezde sada, kada se prašina malo spustila, pokušavaju da održe lep kontakt. Pevačica se trudi da odgovori na sva njihova pitanja i zahvali se na lepim željama za budućnost. Jednom takvom prilikom, dok su je obasipali komplimentima, Eminu su upitali i kakvi su joj muzički planovi. Ona je iskoristila to i oduševila vestima.

Kurir
Foto: Instagram/Emina Jahović

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter