Izvor:
17.07.2018 u 11:07
0

PEVAČICE NE MOŽE DA SAKRIJE SUZE: Goga Sekulić otkrila pol deteta! (FOTO)

Sekulićeva je uz pomoć najsavremenijeg prenatalnog testa Veracity, koji je pre pet dana uradila u jednoj privatnoj novosadskoj laboratoriji, saznala da će svom vereniku Urošu Domanoviću roditi sina.

Njeni prijatelji iz klinike koji zastupa Veracity u Srbiji, na kreativan način priredili su Gogi i Urošu iznenađenje, tako što su napravili kratak crtani film i na taj način im otkrili rezultate testa.

Pevačica i sportista su video snimak dobili na kućnu adresu u Cirihu. Pošto je u pitanju dečak, u crtanom filmu pojavili su se likovi koji nose imena budućih roditelja, kao i plavi baloni, konfete i vatromet, što je i otkrilo pol bebe.

– Ne mogu da vam opišem kako se trenutno osećam. Plačem od sreće. Uroš i ja smo presrećni. Najbitnije nam je da je dete zdravo, a za pol nam je iskreno bilo svejedno, mada, Uroš je bio za to da bude sin – rekla je pevačica.

Kurir

Foto: Instagram/gogasekulic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter