Izvor:
16.07.2018 u 17:35
0

ODLAZI IZ SRBIJE: Goga Sekulić nakon venčanja seli se preko okeana!

Pevačica Goga Sekulić u srećnoj je vezi sa sportistom Urošem Domanovićem, a oni će za nekoliko meseci postati roditelji. Srećne vesti da je u drugom stanju pevačica je ekskluzivno otkrila, a sada je Goga progovorila o stvarima koje mnoge interesuju.

Naime, Goga je otkrila da će njen izabranik i ona uskoro organizovati crkveno venčanje i to u Beogradu, pošto su građansko venčanje obavili u Cirihu, a kako njen suprug ne voli velika slavlja, ona će to učiniti u krugu najbližih. Ali, to nije sve – pevačica bi uskoro mogla da se preseli preko okeana.

Što se tiče sporta kojim se Uroš bavi, veoma je popularan u Americi, posebno u Brazilu, tako da postoji mogućnost za godinu-dve da se tamo preselimo. Bilo je već nekih nagoveštaja o selidbi – izjavila je pevačica.

Pevačica se polako ali sigurno priprema za ulogu majke, a da li će se zaista preseliti u Ameriku ostaje nam da vidimo.

Izvor: Story
Foto: Instagram/sekulicgoga

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter